Home

CALITATE

Un inalt nivel de calitate precum si certificarile obtinute ne pozitioneaza printre liderii pietii logistice!

ISO-OHSAS

AUTORIZARI CASA EXPEDITII

AUTORIZARI ANCOMCALITATE

sigle_certificari

×

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, TCE prelucreaza date cu caracter personale cu prespectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza cu mijloace automante, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:
• Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
• Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;
• Scopul bine determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinenete si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrare;
• Confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza in numele unei institutii, date cu caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de confidentialitate;
• Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001 poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc prentru aceasta prelucrare;
• Informarea. Informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;
• Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate.
• Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE(reglementate de Legea 667/2001);
• Dreptul de a obtine de la TCE, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de TCE;
• Dreptul de a obtine de la TCE, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 667/2001 in special a datelor incomplete sau inexacte;
• Dreptul de a obtine de la TCE, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 667/2001;
• Dreptul de a obtine de la TCE, la cerere si in mod gratuit notificare acatre terti carora le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate conform alin.2) sau 3) daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune efort diproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
• Dreptul de a va opune in orice moment din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare, in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;
• Dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v-au fost incaltate. De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 667/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

SECURITATEA DETELOR CU CARACTER PERSONAL TCE certifica faptul ca indeplineste conditiile minime de securitate a datelor cu caracter personal. TCE utilizeaza metode si tehnologii de securitate impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv control si audit, pentu a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, str. Olari, nr.32, secor 2, Bucuresti, Telefon (021)252.58.88 Fax: (021)252.57.57 Web: http://www.data protection.ro/ politica de confidentialitate pentru protectia persoanleor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter eprsonal se aplica firmelor care fac parte adin TCE Holding: TCE Transexpress SRL, TCE Post SRL, TCE Servcom SRL.

×

 Care sunt orele limita pana la care se fac ridicarile/preluarile de marfa de catre compania dvs?

Bucuresti:

Pentru curierat:

  • Pana la ora 17:00 cu o comanda in prealabil de cel putin 1h si ½ -2h.

Pentru Cargo:

  • Pana la ora 17:00 cu o comanda in prealabil de cel putin 2h.

Provincie:

  • Pana la ora 17:30.

  • Pentru anumite locatii preluarile se pot face la ore prestabilite. Pentru detalii sunati la departamentul de Client Service la numarul scurt *9339(din retelele de telefonie mobila Vodafone si Orange) sau 0219339(din reteaua de telefonie fixa Romtelecom).

Ce asigurare ofera Compania dvs. Impotriva riscului de deteriorare sau pierdere a marfurilor expediate?

  • Conform conditiilor prevazute la contractul de prestari servicii sau in termenele si conditiile generale de transport „ raspunderea TCE pentru pagube provocate marfurilor prin pierdere sau avarii ce ii pot fi imputabile se limiteaza la valoarea cea mai mica dintre valoarea declarata a marfurilor in comanda de transport sau 200 ron”.

In cazul in care Platitorul doreste asigurarea marfurilor la valoarea declarata, trebuie sa achite in avans 1% din valoarea declarata a marfurilor si se imputerniceasca TCE sa incheie in numele sau o asigurare tip Cargo.

Cum se face livrarea marfurilor la Destinatar?

  • Livrarea coletelor se face la destinatar doar pe baza de CI, nume in clar si semnatura pentru persoanele fizice si pe baza de nume in clar, semnatura si stampila pentru persoanele juridice. Predarea se face la plic, colet sau palet sigilat, asa cum a fost ridicat de la expeditor, iar TCE nu are nicio responsabilitate privind continutul.

Cum pot expedia documente, colete sau marfa paletizata in regim cargo prin compania dvs.?

  • Simplu: puteti suna la *9339(din retelele de telefonie mobila Vodafone si Orange) sau 0219339(din reteaua de telefonie fixa Romtelecom), trimite un e-mail lacomenzi@tcelogisitc.ro sau puteti accesa site-ul www.9339.ro pentru a plasa comanda dvs. In cel mai scurt timp o masina TCE va veni sa ridice marfa dvs.

Cum se completeaza AWB-ul(scrisoarea care insoteste transportul)?

  • AWB-ul(scrisoarea care insteste transportul) se completeaz de catre agentul TCE, cu datele furnizate de Expeditor. Expeditorul trebuie sa verifice corectitudinea inscrisului din AWB si sa semneze pentru predarea marfii.

Cat costa o expediere prin TCE?

  • Puteti afla imediat cat costa expedierea unui plic, colet sau palet, oriunde in tara sunand la *9339(din retelele de telefonie mobila Vodafone si Orange) sau 0219339(din reteaua de telefonie fixa Romtelecom) precum si accesand site-ul www.9339.ro.

In cat timp ajunge expedierea?

  • 24h pentru expedieri in regim de curierat rapid, oriunde in tara

24-48h pentru expedieri in regim cargo, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Cum se efectueaza plata pentru transport?

  • Plata poate fi efectuata „la termen” doar in cazul clientilor care au un contract semnat cu TCE, sau numerar.

Care sunt dimensiunile maxime ale trimiterilor ce pot fi transportate de TCE?

  • TCE accepta marfurile dvs. volumetrice. Dumenisunile maxim acceptate pentru marfa paletizate sunt: inaltimea 1.7 m(inclusiv suportul de lemn) iar lungimea de 1.5m. Suprafata pe care este pusa marfa trebuie sa fie cea a unui europalet(1.2mx0.8m=0.96m).

Care este greutatea maxima a unui palet ce poate fi transportat cu TCE?

• 1000 kg

×

Conditii generale privind furnizarea serviciilor postale nationale

TCE WORLDWIDE SERVICES SRL cu sediul social in Bucuresti, str. Drumul Sabareni 24/26, sector 6, inregistrat la Registrul Comertului cu numarul J40/9876/2010 si cod fiscal 27528742, email: international@tceholding.ro, www.tceholding.ro, reprezentata de Flavian Fecioru in calitate de administrator pentru efectuarea serviciilor postale conform Ordonantei de Guvern nr.13/2013 privind serviciile postale, aprobata prin Legea 187/2013 cu modificarile si completarile ulterioare si Decizia nr.2858/2007 a presedintelui A.N.R.C.T.I. modificata si completata prin Decizia presedintelui ANCOM nr.891/2009 si, ulterior, prin Decizia presedintelui ANCOM nr.513/2013 agreaza aplicarea in relatia cu partenerii si toate categoriile de clienti si urmatoarele conditii generale de furnizare a serviciului.

Conditii generale privind furnizarea serviciilor postale TCE WORLDWIDE SERVICES SRL apasa AICI!
Conditii generale privind furnizarea serviciilor postale TCE LOGISITIK HUNGARY KFT limba engleza apasa AICI!
Conditii de acceptare la transport si de livrare a marfurilor paletizate la nivel national apasa AICI!

Pentru expedierile efectuate pe parcurs international precum si pentru trimiterile de marfa paletizata sau camioane complete, legislatia aplicabila este legislatia in vigoare privind transportul rutier de marfa, conventii sau legi internationale la care Romania a aderat respectiv;
CONVENTIA de la GENEVA – CMR 1965- pe care o gasesti AICI precum si modificarile si actualizarile acesteia – Ordonata nr.27/2011 privind transporturile rutiere.
CONDITIILE GENERALE TRANSPORT MARFA CARGO TCE – pe care le gasiti AICI precum si atasate in pagina 2 a fiecarei comenzi de transport Marfa plasate catre compania noastra.
De asemenea marfa si transportul in cauza este supus legislatiei in tara de origine, destinatie sau de tranzit.

TCE WORLDWIDE SERVICES SRL
Administrator – FLAVIAN M. FECIORU

×

Articolele(plic, colet, palet) acceptate la transport sunt definite mai jos, in functie de greutate si dimensiuni.

Conditii de acceptare:
PLIC
Dimensiunile maxime acceptate pentru un plic sunt:
L x l x H: 34x45x3 cm
Greutate: 300gr.

COLET
Dimensiunile maxime acceptate pentru un plic sunt:
L x l x H: 90x90x90 cm
Greutate: 50.0 kg.

PALET
Dimensiunile maxime acceptate pentru un plic sunt:
L x l x H: 80x120x170 cm(inclusiv suportul)
Greutate: 1000.0 kg.

Informatii importante pentru tarifare/facturare:

TCE a stabilit tarife pentru fiecare tip de expediere(plic, colet, palet) in functie de greutate, comunicate pe site lunar printr-un tarifar intern actualizat catre fiecare platforma si catre fiecare curier.

TCE va factura catre client maximul dintre greutatea fizica, greutatea volumetrica si greutatea liniara.

Greutatea fizica se determina prin cantarire.
Greutatea volumetrica se determina cu formula (L x l x H)/6000, cu L, l, H exprimate in cm.
Greutatea liniara se determina conform celor de mai jos:
Plic:
Facturarea pentru articolele expediate tip plic se face in functie de greutate.
Colet:
Pentru colete cu o latura mai mare de 1.1m sau dimensiuni mai mari decat cele mentionate la conditii de acceptare, se aplica greutatea liniara determinata astfel:
a) Pentru colete cu o latura in intervalul 1.50-3.50m se echivaleaza la greutatea reala +50 kg
b) Pentru colete cu o latura in intervalul 3.51-4.50m se echivaleaza la greutatea reala +100 kg
c) Pentru colete cu o latura in intervalul 4.51-5.50m se echivaleaza la greutatea reala +200 kg
d) Pentru colete cu o latura in intervalul 5.51-6.00m se echivaleaza la greutatea reala +300 kg

Pentru colete cu dimensiuni >3.0 m este necesar acordul TCE.

Palet:
Pentru paleti cu dimeniuni mai mari de 80x120x170cm(inclusiv suportul) si/sau 600kg se echivaleaza la multiplu de europalet.
Numarul de echivalent europalet se determina cu formula de conversie:
1 EP = 600kg=0.93mp=1.63mc.

Pentru paleti cu inaltime mai mare de 170cm si/sau dimensiuni mai mari de 120x240x170 cm(inclusiv suportul) si 1000 kg este necesar acordul TCE.

Articolele de mai sus sunt interzise la transport prin TCE. Pentru informatii detaliate, parcurgeti lista completa de mai jos!

poza_marfuri_periculoasemarfuri-periculoase-p2

RECOMANDARI AMBALARE MARFURI PALETIZATE

Ambalarea marfurilor in saci

1.R Utilizare palet conform standard EURO, fara urme de deteriorare.
2.O Un distantier de carton intre palet si randul de saci de jos pentru a impiedica deformarea prin placi si gaurirea cu furci a sacilor.
3.O Sacii se vor aseza pe palet, fara ca acestia sa depaseasca marginile paletului.
4.O Carton gros, minim 15”(60cm) infasurat in jurul paletului din varful bazei, pentru a asigura extra protectie impotriva loviturilor
5.O paletul trebuie sa fie complet si strans impachetat in vid
6.O Sacii trebuie sa fie „Stivuiti sub forma de Caramida” in straturi pentru a asigura stabilirea
7.O Infoliere adecvata(cu minim 5 straturi folie strech sau folie termica) ancorata de baza paletului, pentru a suporta manipularile succesive din fluxul operational preluare/livrare.
8.R Pe „paletii mai inalti”, distantiere de carton intre straturi la fiecare jumatate de metru asigura extra stabilitate
9.R Un strat de carton deasupra paletului ofera extra protectie in cazul suprapozarii
10.O Aplicare banda scotch personalizat, in cruce, de la baza paletului si pe toata suprafata acestuia
11.O Etichetare cu datele complete ale expeditorului si destinatarului la nivel de palet.

Ambalarea margurilor generale

1.O Utilizare palet conform standard EURO, fara urme de deteriorare.
2.O Un distantier de carton intre paler si randul de marfuri penteu a impiedica deformarea prin placi si gaurirea cu furnix a produselor
3.O Marfa se va aseza pe palet, fara ca aceasta se depaseasca marginile paletului
4.O Paletul trebuie sa fie complet si strans impachetat in vid
5.O Marfurile se vor dispune corespunzator in ca de mixare produse sau suprapozare, pentru a garanta integritatea continutului unui palet, in special a randurilor de jos si pentru a evita deformarea acestora.
6.R Infolierea adecvata(cu minim 5 straturi folie strech sau folie termica) ancorata la baza paletului, pentru a suporta manipularile succesive din fluxul operational preluare/livrare
7.R Un strat de carton deasupra paletului ofera extra protectie in cazul suprapozarii
8.O Aplicare banda scotch personalizat, in cruce, de la baza paletului si pe toata suprafata acestuia
9.O Etichetare cu date complete ale expeditorului si destinatarului la nivel de palet.

CODURI
O OBLIGATORIU
R IMPACHETARE SUPLIMENTARA RECOMNADATA

Sfaturi utile pentru ambalarea expedierilor

Protectia coletelor dvs. este importanta, motiv pentru care va recomandam sa respectati informatiile de mai jos privind sistemul de ambalare:
Alegeti dimensiunea ambalajului in functie de continutul acestuia
Folositi materiale de calitate pentru ambalarea expedierilor dvs. adaptate la continutul si dimensiunile expedierii.
Utilizati material protector pentru articolele de valoare
Asigurati cutiile prin curele si folositi materiale izolant, pentru a impiedica miscarea continutului.
Depozitati substantele lichide in recipiente etanse, rezistente.
Utilizati eticheta „Sageata in sus” pentru articolele care nu sunt solide.
Cand refolositi un ambalaj, indepartati toate etichetele si abtibildurile si asigurati-va ca ambalajul respectiv este in stare buna
Ambalati marfurile corespunzator continutului.
Folositi ambalaje triunghiulare pentru planuri, harti, schite.
Ambalati obiectele mici in plicuri specifice.
Folositi ambalajul intern pentru protejarea expedieri: materiale de amortizare si folii, tampoane, rulouri de amortizare.
Alegeti pentru ambalajul extern: plicuri, saci, cutii, benzi adezive, tuburi, curele, folie de ambalaj.
Ambalarea expedierilor este in sercina expeditorului si in acest sens va recomandam sa folositi ambalaje specifice pentru fiecare tip de produse:

Tip produs

Ambalare necesara

Bauturi/lichide imbuteliate in sticle

Ambalaj de lemn, umplut cu polistiren sau material protector

Sticla

Ambalaj din lemn sau carton presat, umplut cu polistiren sau material protector

Lucrari de arta(tablouri, gravuri)

Ambalaj de lemn

Instrumente muzicale

Ambalaj de lemn

Filme

Ambalaj de carton

Echipament electronic

Ambalaj de lemn, umplut cu polistiren sau material protector

Marfuri casante

Ambalaj de lemn, umplut cu polistiren sau material protector sau orice ambalaj care asigura rigidizarea

Dischete, benzi, CD-uri

Ambalaj de carton sau plastic

×

TCE – solutii economice de livrare

LIVRARI catre Polonia, Germania si Olanda incepand cu 6 eur /colet prin TCE Economy

OFERTA

Polonia, Germania, Olanda – livrari door to door
incepand cu 6 eur /colet !

Am optimizat serviciul pentru a iti obtine cea mai buna varianta de pret!

Prin consolidarea marfii in hub-urile externe TCE, am reusit sa oferim o solutie de maxima eficienta pentru afacerea ta !

Incepand cu doar 6 eur /colet, iti livram marfa in maxima siguranta pe intreg terioriul Germaniei, Poloniei si Olandei in 4-6 zile !

Si nu ne oprim aici ! Verifica www.tceholding.ro sau intreaba pe email despre solutiile noastre economice din serviciul TCE ECONOMY

pentru a vedea noile destinatii adaugate acestei oferte :
– cele mai mici tarife din piata pentru livrari business internationale;
– siguranta, transparenta si garantia calitatii serviciului ;
– servicii de retur si asigurare de marfa;

TCE HOLDING
international@tceholding.ro ; national@tceholding.ro
Telefon:+40 373 740 929

www.tceholding.ro

Copyright © *TCE Holding *, All rights reserved.

Our mailing address is:
international@tceholding.ro

 TARIFE TCE ECONOMY 1

×

IN CURAND

TCE HOLDING LOGISTIC GROUP-01-01

×

Prin continuarea folosirii acestui site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informatii

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Adwords, Doubleclick.net, Google Analytics, Google.com, Trafic.ro. Lista completa de cookie-uri de la terti poate fi consultata mai jos, in sectiunea Third party cookies (Cookie-uri ale tertilor). "Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisante in moneda nationala. "Cookie"-urile, pe baza informatiilor pe care le aduna despre utilizatori, ii ajuta pe detinatorii de site-uri sa isi eficientizeze produsul astfel incat acesta sa fie cat mai usor accesat de catre utilizatori, de asemenea cresc gradul de eficienta a publicitatii online si nu in ultimul rand pot permite aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit sote pentru a face navigarea mai utila. Inchide

Inchide